RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-03-2022
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamnă for că am uitat
Răspuns :
Iepurascoconasmaria
Iepurascoconasmaria
15-03-2022
Răspuns:
Pentru
Explicație:
Cu placere!Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DETERMINATI TOATE VALORILE INTREBI ALE LUI X ,ASTFEL INCAT 13 SUPRA 2X-7 SA FIE NUMAR NATURAL VA ROG Frumos
Va Rog Repede Va Implor Am Nevoie Urgent In Câteva Minte Adică Dau Coroana Și Multe Puncte Exercițiu Este De Clasa A 8 A Va Rog
Unu Plus Doi Plus Trei Puncte Peuncte 80.
6. B. Now Read The Article Again And Decide Which Word Is Best For Each Space. 7. Find Words Or Phrases In The Text A
S. Aranjează Elementele Chimice În Ordinea Creşterii Proprietăților Metalice ( Reducătoare): Bariu, Magneziu, Strontiu,calciu.
Alcătuiți Un Text Argumentativ De 10-15 Rânduri În Care Să Vă Exprimați Opinia Referitoare La Alegerile Unei Meseri Pentru Integrarea Socială A Tinerilor.
Creati O Poezie Cu Tema EDUCAȚIA,folosind Următoarele Cuvinte: Școală, Artă, Muzică,talent,elev,respect.Va Rog Am Nevoie Urgent,dau Coroana!!!
Rezolvați Sistemul Cu Metoda Substitutiei: { 3 X + 2 Y = 8 { 4 X - 3 Y = 5
3. Determină Cifrele A, B Şi C Din Egalitatea: 2acb+58bb=829cVa Rog Imi Trebuie Urgent Acord 30 Puncte
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați! Urgent! Exercițiul Este La Economie. 1. Alegeți Două Menaje Diferite, Cunoscute Vouă (familii Vecine, Înrudite, Ale Prietenilor Et