RO Study
👤
Rusum3212
Rusum3212
15-03-2022
Matematică
a fost răspuns
jumatatea numerelor 40,16,12,10
Răspuns :
Desinpinzescu
Desinpinzescu
15-03-2022
Răspuns:
Jumătatea acesta este împărțirea la 2.40÷2=20 16÷2=8 12÷2=6 10÷2=5 Sper că tem ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Me 4) Alcătuiește O Problemă După Schema Dată Şi Rezolv-o Cu Plan. ași 1 B... ? Lei 7 B... 28 Lei 1 P. ? Lei 3 P. 18 Lei 4 B. ... ? Lei p.... 48 Lei
Se Consideră Trapezul ABCD (AB// CD), În Care AB = 7 Cm, BC = 4 Cm, CD = 2 Cm Și AD = 3 Cm. Construim CM //AD, M ∈ AB. a) Stabileste Ce Fel De Triunghi Este Tri
Am Nevoir De Ajutor Urgent
Traduceți Vă Rog Mocăniță În Engleză
3. Triunghiul Dreptunghic ABC Este Înscris În Semicercul AB. AB=16 AC =2• BC. Distanţa De La Punctul C La Dreapta AB Este?
Care Este Diferența Dintre Educație Socială Și Educația Civică?
Am Nevoie De Ajutor La Aceste 2 Probleme , Rezolvate Prin Metoda Scalei Cui Likert
. Какая Разница Между Работой Силы Тяжести Тела, Брошенного Вертикально Вверх И Работой Силы Тяжести Тела, Брошенного По Сложной Траектории? (Напишите Формулы)
Se Considera O Sectie De Forja Care Are In Dotare Urmatoarele Tipuri De Utilaje (agregate): Ciocan Matritor De 6250 Kgf, Ciocan Matritor De 3150 Kgf, Masini De
(rig. 5). (5) La Capetele Unei Pârghii Sunt Aplicate Două - Forțe: F, = 15 N Şi F, = 20 N. Să Se Calculeze Valoarea Braţului Mare Dacă Valoarea Lupe Brațului Mi