Răspuns :
Răspuns:
SCRIEȚI propoziții în PAST SIMPLE: 1- Afirmativ 2- Negativ 3. Interogativ (Da/Nu) A) He/hope / a friend / acum o oră. 1) Copiii cu care joc I tenis si baschet 1 Sat la centrul sportiv. Drand hone are hourozone 3. Did he None afriena 3- B) Tatăl meu / cumpără un jeep / săptămâna trecută. + este la ~ út ú ý J) Tu îți fac / temele / weekendul trecut. 1 - 2- 3- C) Fetele / îmbrăcăminte / fuste / la petrecere K) Prietenul meu studiez germana / anul trecut. 1- 2- 2- 3- 3- ) Eu/spăl/ părul / aseară 1 - L) Mă trezesc la șapte / duminica trecută dimineața 1 - 2- 2- 3- 3- E) Jane / trimite / patru e-mailuri / către Lisa 1 - M) Noi / ne vizităm prietenii / ieri seară 1 - 2- 2- 3- 3- F) Bătrâna / cără / saci grele / ieri dimineață N) Ea / ia prânzul / într-un Restaurant italian 1- 1- 2- 2- 3- 3- O) Mă uit / TV / în sufragerie G) Film / sfârșit / foarte târziu / weekendul trecut 1 - 1 - 2- 2- 3- 3- H) Ei/merg/ la culcare / la miezul nopții 1- P) El beau / suc de portocale I la micul dejun 1 - 2- 2- 3- 3- Va ți dvsb