RO Study
👤
Notageek
Notageek
14-03-2022
Limba română
a fost răspuns
RAPIDD, 3 va rog corectati rapid va roggggg
Răspuns :
An0nymus00
An0nymus00
14-03-2022
ce sa corectam…? E corect
Answer Link
Petrisorantonelamari
Petrisorantonelamari
14-03-2022
Răspuns:
exercițiile 1 și 2 sunt corecte, nush de 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într O Cutie Sunt 178 Bile Roșii,albe Si Galbene.Știind Ca 105 Nu Sunt Galbene,iar 134 Nu Sunt Roșii,afla Cate Bile Sunt De Fiecare Culoare Sunt In Cutie. Daipu
O Compune Frumoasa De Iarna
Prezinta ,in 30-50 De Cuvinte,semnificatia Antitezei Din Versul:"am Avut Rele Si Bune"!!
Dacă Măsura Unghiului A Este 4750 Atunci Unghiul A Este Unghi:ascuțit Obtuz Sau Drept. Urgent Și Îmi Puteți Explica Cum Ați Ajuns La Acel Raspuns(cu Rezolvare)
Numarul De Locuitori Al Unui Oras Este 453.249. Aproximeaza-l La Mii. Va Rog Ajutati-ma!!!
Scrie Forma Verbului Participă La Modul Indicativ Timpul Mai Mult Ca Perfect Persoana Întâi Numărul Singular
Fie Segmentul AB De Lungime 6 Cm.Daca M€(AB), Astfel Incat MA Supra MB=1 Supra 2 Aflati Lungimea Segmentelor AM Si MB. VA ROG.
Alcatuieste Un Text De Aproximativ 300 De Cuvinte In Care Sa Povestesti O Intamplare Reala Sau Imaginara Care S-a Petrecut In Timpul Unui Concurs Scolar La Care
( 7 Supra 6 Plus 5 Supra 6 )ori 5 Minus 2 La A Treia
5 Camasi Si 16 Tricouri Costa 412 Lei. Daca O Camasa Costa Cu 8 Lei Mai Mult Decat 3 Tricouri. Sa Se Afle Cat Costa O Camasa Si Cat Costa Un Tricou.