RO Study
👤
Fabiola06
Fabiola06
13-03-2022
Matematică
a fost răspuns
2/13 din 169
Va rogg
Răspuns :
Snowytryluca
Snowytryluca
13-03-2022
Răspuns:
2/13 • 169=2/1• 13 =2•13=26
Answer Link
Аноним
Аноним
13-03-2022
Răspuns:
2/13×169=2×13=26....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Coordonatele Punctului De Intersectie A Graficului Functiei F Cu Axa Oy Unde F:R→R , F(x) =2x La Puterea 2 +x +2015 ....va Rog Sa Ma Ajutati
A = {15;16;17;...;55;56} Determinati Probabilitatea Ca Alegand Un Element Din Multimea A, Acesta Sa Fie Multiplu De 8 urgent Va Roggg
Care Este Morala Fabulei Corbul Și Vulpea De La Fontaine
Pour Demander Son Nom À Quelqu'un :Comment Vous Appelez -vous ?/ Quel Est Votre Nom?Pour Demander Son Adresse À Quelqu'un :Où Habitez-vous?/Quelle Est Votre Adr
[tex] {x}^{2} - 2x + 4 = 0[/tex]cum Se Rezolva In Multimea Nr Complexe ? Rezolvare Completa Va Rog
Subiectul Nr 7 Se Citeşte Un Număr Natural N, N≤100. Să Se Afişeze Cel Mai Apropiat Număr De N, Număr Care Are Suma Cifrelor Un Număr Perfect. (Un Număr Este Pe
Îmi Puteți Explica Cum Se Rezolva Gf Intersectat Cu Ox Si Ou Dacă F:R->R F(x)=x Pătrat - 2x - 3 Vă Rog ?
Cine Îmi Poate Traduce Și Mie Textul : “Până Când Soarele Va Răsări Din Vest, Va Apune În Est, Mările Vor Seca, Iar Munții Vor Fremăta Ca Frunzele’n Bătaia Vânt
Cine Imi Zice Si Mie Notele De La Chitară Pentru Multi Ani Trăiască? Va Rog Ziceți-mi Si Mie E Foarte Urgent.!! Dau Coroană!
Determinați Lungimea Segmentului BC În Triunghiului ABC Știind Ca AC=6 , AB=4 Și Măsură Unghiului BAC Este De 60 De Grade. Va Rog Și Formula Dacă Se Poate , Mu