RO Study
👤
Andreeab14
Andreeab14
12-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Ex 96 vă rog……………… rezolvare completă
Răspuns :
Buryzinc
Buryzinc
13-03-2022
Răspuns:
Am trimis răspuns în poza atașata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 80.stiind Că Al Doilea Este Cu 5 Mai Mare Decât Primul Nr Și Cu 7 Mai Mic Decât Al Treilea Număr, Află Fiecare Din Cele Trei Numere
Stabiliti Functia Sintactica A Pronumelor Personale : - Parerea Lui Este Interesanta . -Au Venit Sii (ei) ? -A Luat-(o) La Sanatoasa . -(Ii) Anunta Profesorul
Asemanarile Dintre Amiba Si Leucocita Care Este
Diferenta A 2nr Este 24 Aflati Nr Stiind Ca Al Doilea Este De 3ori Mai Mare Decat Primul
Toate Pana La Testul 5
Pretul Unui Stilou Este De 20 De Lei. Dupa O Reducere Cu 10% Pretul Stiloului Va Fi ... Lei?
Vreau Sa Imi Dati Niste Sfaturi. Astazi Dimineatatata A Plecat La Serviciu. Eu Imi Faceam Temele. De Obicei Tata Ma Ajuta La Teme (el E Mai Destept). Mama (mai
Precizeaza Cate Un Sinonim Contextual Pentru Fiecare Dintre Cuvintele De Mai Jos:se Insenina,tupilit,sfiala.
Scrie Scaderile Repetate Ca Operatii De Impartire 16-8-8-0 24-8-8-8-0 27-9-9-9 -0 45-9-9-9-9-9-0 30-6-6-6-6-6-0
Alcatuiti Propozitii In Care Subst: Elev, Codru, Prieten, Munte Sa Fie, Pe Rand, Subiecte, Nume Predicative, Atribute, Coplemente