RO Study
👤
Maxsara221
Maxsara221
12-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Salut ! Ce inseamna Rombul ? Dau coroana
Răspuns :
MasterKitty
MasterKitty
12-03-2022
Răspuns:
ROMBUL este paralelogramul cu două laturi alăturate congruente
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Numarul 1 219 Reprezintă Un Sfert Din Alt Număr.Care Este Acel Număr?2)La Ce Numar Aduni Dublul Numărului 538,pentru A Obține 2000(ajutați Mai Vor Rog E Urgen
✨Vă Rog Să Mă Ajutați✨Ex->1, 5 Și 6(măcar 5 Și 6)
Diferenta A Doua Numere Este De 8 Ori Mai Mica Decat Suma Lor.Care Sunt Numerele,daca Suma Lor Este Cu 406 Mai Mare Decât Diferenta?
Exerciti De Scadere Cu Trecere Peste Ordin
Va Rog Frumos Ajutați-mă!! Transcrie În Spaţiul Liber Din Dreptul Fiecărei Cifre Litera Corespunzătoare Analizei corecte Pentru Verbele Date, Căci Charlie Le-a
Salut ! Cum Sa Scriu De La Tastatura Ceva Cand Se Executa Programul ? (Lucrez In Lazarus) In Imagine Puteti Vedea Cum Trebuie Sa Introduc Niste Date Dar Fiind O
Tata A Alimentat Mașina Cu Benzina. A Consumat 9 Litri Și A Mai Pus Încă 40de Litri. Constata Ca În Rezervor Sunt 60 De Litri De Benzina. Câți Litri De Benzina
A) Calculează Suma: O Pătrime + Un Sfert + O Jumătate B) Sora Mea E Mai Mare Decât Mine Cu 8 Ani Care Va Fi Diferența De Vârstă Dintre Noi Doi Peste 20 De Ani?
Cerinţa Se Citește De La Tastatură Un Număr Natural De Maxim 2 Cifre. Să Se Afișeze Pe Ecran Valori Astfel: Dacă Numărul Este Mai Mic Sau Egal Cu 15 Se Va Afișa
Va Rog , Umpic De Ajutor !