RO Study
👤
Vali1239
Vali1239
11-03-2022
Limba română
a fost răspuns
Ma puteti ajuta va rog????
Răspuns :
Anaplamadeala162
Anaplamadeala162
17-03-2022
Răspuns:
prieteni
Explicație:
seara de weeerkdkfdkr
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Imparta Numarul 750 In Trei Numere Direct Proportionale Cu Numerele 4, 7 Si 14
Construiti Un Dialog Hasliu Alcatuit Din Zece Replici.Folositi O Formula De Intiere,una De Mentinere Si Una De Incheiere A Dialogului.
Vlad Cheltuieste 25% Dintr-o Suma De Bani,apoi Trei Cincimi Din Rest,ramanandu-i 240 Lei. Ce Suma A Avut Vlad Initial?
Un Triunghi DEF Cu MasuraD=30 Si MasuraE=60 Este Inscris Intr-un Cerc Cu Raza De 18 Cm.calculati Lungimea Arcelor DE,EF Si DF
Va Rog Am De Facut Un Proiect Dar Nu Prea Stiu Engleza ... . Trebuie Sa Scriu Despre Noul Meu Look. Va Rog Ajutati-ma :)
Explica Utilizarea Virgulei In Enuntul : Si Eu , Marite Doamne , Cuget ... ``
37) Suprafetele Pistoanelor Unei Prese Hidraulice Sunt 3 [tex]cm^{2} [/tex], Respectiv 600 [tex]cm^{2} [/tex]. Ce Valoare Are Forta Care Apasa Pe Pistonul Mare
Pretul Unei Carti Creste Succesiv De Doua Ori: In Luna Septembrie A Crescut Cu 20% Iar In Luna Noiembrie A Crescut Iarasi Cu 20% Din Noul Pret. Pretul De Dupa M
Imi Puteti Spune Si Mie Rezumatul Cartii Faceti Cunostinta Cu Lola Vol 1??? Va Rog Frumos!!!
Laturile Unui Triunghi Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 3,5,7 Iar Perimetrul Sau Este 120. Sa Se Afle Lungimile Laturilor Acestui Triunghi. Nu Mai Stiu Cu