RO Study
👤
Oteros34
Oteros34
02-06-2015
Matematică
a fost răspuns
Rezolvati
[18+(15-n):6]x2-9+29.
Răspuns :
Lia96
Lia96
02-06-2015
[18+(15-n)/6]*2-9=29
[18+(15-n)/6]*2=38 |/2
18+(15-n)/6=19 |-18
(15-n)/6=1 |*6
15-n=6
n=9
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Mesajul Cărții Băiatul Cu Pijamale În Dungi De John Boyne? Ofer 40p
Mă Ajutați Vă Rog?✨️
Profesoara Mea Ne-a Pus Sa Tragem Biletele Despre Care Celebritate Sa Scriem In Aceasta Vara, Mie Mi-a Picat Un Om Numit Ishowspeed, Se Poate Sa-mi Scrieti Un R
2.Dați Exemple De Câte 3 Adjective Adjective Potrivite Pentru Substantivele:[tex]planta \\ { \: \: \: \: } \\ { \: \: \: \: }{ \: \: \: \: }[/tex][tex]locuri{ \
Notează În Tabel Elementele Reale Și Elementele Imaginare Întâlnite În Text. ELEMENTE IMAGINARE ELEMENTE REALE Din Textul Uimitoarele Calatorii Si Aventuri Ale
Suma Varstelor Omului De Thinichea Si A Lui Sperie-Ciori Este De 96 De Ani.Afla Varsta Fiecaruia,stiind Ca Varsta Omului De Thinichea Este De 2 Ori Mai Mare Dec
Toate Tipurile De Epitete Învățate In Clasa A 6 A
Elaborati O Solicitare De Informatii In Scris Sub Forma Unui Document De Transmis Prin Fax. Cautati La Adresa Mentionata In Lectie Un Template Pentru Un Asemene
Alcătuieşte Un Text Explicativ, De Aproximativ 100 De Cuvinte, Despre Confecționarea Unui Obiect Din Hârtie.
As Vrea Sa Va Propun Si O Mica Cercetare: Incercati Sa Dati Cat Mai Multe Exemple De Greseli De Pronuntare Pe Care Le-ati Intalnit De-a Lungul Vietii Dumneavoas