RO Study
👤
Nimeni531
Nimeni531
10-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana, decât ajutati-ma
Răspuns :
Romeoradu05
Romeoradu05
11-03-2022
N am reusit sa rezolv dar vezi ca in a doua fractie este 0 pe numarul ala pt ca
120-20/4+5-114-6=120-5+5-120=0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferenta Dintre Doua Numere Este Cel Mai Mic Numar Natural De Trei Cifre Diferite. Daca Descazutul Este 572,cat Este Scazatorul
Heyy!Am Mare Nevoie De Ajutor La O Compunere La Lb Romana Pt. Ca Nu stiu Ce Sa Mai scriu...Imi Zice Sa Fie O Naratiune De Cel Putin 15 Randuri Si Sa Folosec Exp
O Propozitie Cu Cuvantul Maria Ta
Ce Ma Ajuta Cu O Scrisoare Va Rog Fumos , E Cam Greu Si Nu Prea Ma Descurc .. Deci : When You Wrilte A Letter Asking For Information , You Need To Make Your Let
Imi Trebuie O Problema Compusa Facut In Felul Exercitiului Asta 100-(4x7+5x6+8x4)=
Va rog1.suma Doua Nr Este 28,daca Se Micsoreaza Primul Cu 4,devine Egal Cu Dublul Celui De Al Doilea.Care Sunt Cele 2 Nr?2.suma 3 Nr Naturale Distinctenenule Es
Un Turist Parcurge Cu Trenul 174 Km Si Mai Are De Parcurs Cu Autocarul Un Sfert Din Drum Pentru A Ajunge La Destinatie.Cati Km Are De Parcurs In Total?
Diferenta A 2 Nr. Este 69 Iar Daca Se Impart Unul La Celalalt Se Obtine Citul 3 Si Restul 9 , Care Sint Nr.
Diferenta A 2 Nr. Este 69 Iar Daca Se Impart Unul La Celalalt Se Obtine Citul 3 Si Restul 9 , Care Sint Nr.
Cat Face 25 La Puterea 2x+1=5 La Puterea 18? Scrieti Si Cum Se Rezolva.