RO Study
👤
Mihnea831
Mihnea831
10-03-2022
Limba română
a fost răspuns
Text: Daniel Pennac , Ochi de lup
Răspuns :
Fabianirimia78
Fabianirimia78
10-03-2022
Răspuns:
1. C
2.A
3.D
Explicație:
am și eu pentru mâine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Subliniază Verbele Care Semnalează Replicile Personajelor Din Volumul Din Legendele Românilor Notează Pe Spațiul Liber Poziția Acestora 
1 Puțin Dezamăgit, Patrocle Întrebă: - Crezi Că Un Câine Se Satură Cu Patrocle, Ai Făcut O Rimă! Se Entuziasmă Degetica. Hai Să Ne Jucăm De-a Rimele: Găseşte Cu
Alcătuiește Enunțuri În Care Cuvintele Tânără Și Vie Să Fie Pe Rândul Substantive Și Adjective
132. Două Corpuri De Mase M Și Mm, Aflate La Capetele Unui Fir Trecut Peste Un Scripete Fix, Se Deplasează Cu O Anumită Acceelerație. Să Se Determine Valoarea U
Scrie După Dictare Textul Dat Motivează Scriere Verbelor La Viitor Spune - Mi -vei Ori Nu, Și Încă Și Capul Rete - Za -ți-l - Voi Petre Ispirescu , Grece
11. Fie Două Segmente [MN] Şi [PO] Şi{A} = (MN) (PO). Știind Că MN = 7,5 Cm, QP = 0,05 M, AN = 0,3 Dm Şi AP = 30 Mm, Stabiliți Dacă Segmentele [Q4], [AP], [NA],
Repeda Va Rog!!pls Dau Coroana
Ultima Cifră A Numărului B = 9 La Puterea 2023 - 8 La Puterea 2011 Este Variante: 4 5 01
Read The Text And Answer The Questions: Hello, Brainy, Bucharest Is Great! It Has Got Beautiful Parks And Interesting Buildings. Today, Dad And I Are Going To T
Imaginează-ți Că Ești Copilul Care Vorbește Cu "Elena". Scrie, Pe Caiet, Întrebările Despre Comportarea În Sala De Spectacole, La Care "Elena" Răspunde Astfel: