RO Study
👤
Mariacozma12
Mariacozma12
10-03-2022
Engleza
a fost răspuns
Am nevoie de rezolvarea la exercițiu
Răspuns :
Nicolautin30
Nicolautin30
12-03-2022
Legal guide
Court order
Military law
Police inquiry
Life sentence
Severe punishment
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
16.Transcrie Din Ultima Strofă O Propoziţie Simpla Şi Transform-o În Propozitie Dezvoltata.
Marchează Cu X Caseta Corespunzătoare Răspunsului Corect: A) Titlul Unui Text Exprimă Pe Scurt: O Stare; B) Titlul Se Scrie: Conținutul Textului; C) Alineatul M
Care Este Locul Minunat În Care Dorește Alice Sa Ajungă?
Cine Ma Poate Ajuta Sa Mi Spuna Personajele Din Departe De Chicago De Richard Peck
URGENT VA ROG! AM NEVOIE PANA DE EL PANA LA 5
19. Fie A Şi B Numere Naturale. Dacă A Împărțit La 13 Dă Restul 7 Şi B Împărțit La 39 Dă Restul 2, Să Se Afle Restul Împărțirii Lui A + B La 13. Urgent Plss
Fie A, B, C, D Patru Puncte Coliniare, În Această Ordine, Astfel Încât 2×AC=AB+ AD Şi BD-64 Cm. Aflați Lungimea Segmentului BC. Rezolvare:
Complet The Second Sentence So That It Has A Similar Meaning To The First Sentence , Using The Word Given.DO NOT CHANGE THE WORD GIVEN.You Must Use Between 2 Or
Doresc O Schemă Cu Toate Timpurile Limbii Engleze Învătate In Gimnaziu, Urgentt! Dau Coroana!!!!!!!!!
A) Desenați Un Triunghi MNP Cu MN = 3 Cm, MP = 4 Cm şi PN = 5 Cm. b) Construiți Mediana MO, Măsurați Mediana MO Și Compa- rați Lungimea Acesteia Cu Lungimea La