RO Study
👤
NoNameSorry
NoNameSorry
10-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Ajutor va rog frumos
Răspuns :
Bemilian24
Bemilian24
10-03-2022
Răspuns:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti 5 Propozitii Dezvoltate In Care Substantivele Sa Fie Atribute Si Complemente.
Formulati Propoziti Cu Cuvintele 1.hotel/opposite/is/the/station/old The. 2.restaurant/the/between/The/is/supermarket/cinema/and/the. 3 Scholl/tennis/court/beh
Pe Doi I-am Cunoscut Anul Trecut. Pe Al Treilea Nu-l Stiu. Am Vorbit Despre Primul Cu Prieteni Mei. Indentificati Complementele Indirecte Si Directe Din Enuntur
Descreti In 10 Randuri Invatisarea Codurului Cu Cuvinte Din Poezie Mihai Eminescu Ce Te Legeni?... - Ce Te Legeni, Codrule, Fără Ploaie, Fără Vânt, Cu Crengile
Traseul Unei Excursii A Fost Strabatut In Patru Etape In Felul Urmator:in Prima Etapa 2/7 Din Intreg Drumul,in Etapa A Doua 1/4 Din Ce A Ramas De Parcurs,in
O Propozitie Cu Un Predicat Nominal Referitor La Mama Albei- Ca- Zapada
Transformati In M Patrati:45000cm Patrati,12 Hm Patrati,5463mm Patrati,23,59dam Patrati
Si Gandirea MEA Furata Se Tot Duce . Care E Valoarea Morfologica A Cuvantului MEA ?
Cu Cat Este Mai Mare Suma Numerelor 698.878și 277.521 Decat Diferenta Lor
Daca 2 Unghiuri Au 90 Grade Al Treilea 45 De Grade Al Ptrulea Cat O Sa Aiba ? (astea Intr-un Trapez Dreptunghic)