👤

un text de o pagina cu titlu 1 aprilie

Răspuns :

1 aprilie

Răspuns:

soarele răzbate cu razele lui calde in geamul de la capul meu,trezindu-mă, din somnul meu.Uitandu-mă la ceas observ ca era 1 aprilie, o zi importanta pentru uni dar pentru majoritatea cum as fi eu este o zi oarecare. Imbracându-ma într-un palton maroniu, blugi de aceași culoare si cu o bluza cu mânecă lungă de un gri inchis,plec înspre scoala având prima oră romana. Astept microbuzul în fața porți deoarece acolo era "stația de autobuz", vine un microbuz de un galben murdar, acelasi microbuz cu care am ajuns si cu care am plecat de acasa in fiecare saptamana. Observ ca incepe sa adie ușor vantul si parca câțiva stropi imi ating obrazul. Suindu-ma in "buz" observ o fata drăguță, cam de aceeasi varsta cu a mea, avea parul de un șanten inchis, ochi verzi iar o fata putin rotundă. Era îmbrăcată în haine asemănătoare cu ale mele, considerând că e o fata de treaba m-am așezat lângă Ea, mi-a spus bună iar eu la fel si de acolo nu am mai putut să mă dezlipesc de ea. ajunși la scoala ne despărțeam deoarece intram la ore doar ca ei ia venit ideea ca astazi sa nu mai intram si sa mergem pe la cafenea. O idee genială mi sa parut. Orele treceau, si asa ne-am nimerit ca de la 7:30 sa ajuns să stam pana la 17:00, eu m-am scuzat spunandu-i ca trebuie sa plec acasa. Mi-a dat un bilet pe care spunea sa il deschid acasa. Casa mea nu era departe de cafenea, asa ca o data ce am ajuns acasă m-am aruncat în pat si am deschis biletul pe care mi-l inmanase fata iar in el era mesajul " un băiat simpatic esti asa ca vreau sa ne mai întâlnim". Aceasta zi de 1 aprilie este chiar una foarte cool si pe care sigur nu o sa o uit prea curând.

sper ca tia placut povestea si ca te-am ajutat.