RO Study
👤
Mihaipopescu746
Mihaipopescu746
08-03-2022
Matematică
a fost răspuns
exercitiul 5 va rog
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
10-03-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Prevede Documentul ,,Bula De Aur" Data De Carol Al IV-lea De Luxemburg?
Avem Trei Numere. Diferenta Dintre Primul Si Al Doilea Este Egala Cu diferenta Dintre Al Doilea Si Al Treilea, Iar Al Doilea Numar Este 9. Calculati Suma Nume
1)Se Considera Un Vector Cu N Cifre(n<10). Sa Se Determine Suma Numerelor Formate Cu Cifrele Din Vector Citite De La Dreapta La Stanga Si De La Stanga La Dre
Cuvinte Inrudite Cu ,, Frate ''
Pe Planul Triunghiului ABC(AB=AC=10 Cm) Se Ridica Perpendiculara AM ,astfel Incat AM =8 Cm. Stiind Ca BC=12 Cm ,calculati Distanta De La Punctul M La BC.
Determinati Lungimile Diagonalelor Unui Trapez ABCD Stiind Ca AB//CD,(AB>CD)AC ∩ BD ={O} Si CO=6cm , OA=18cm Si DO=4cmDati-mi Rezolvarea Completa
Buna Seara,am Si Eu O Problema Pe Care Nu O Pot Rezolva, Va Rog Daca Ma Puteti Ajutaintyr-o Cutie Sunt 26 Jucarii: Papusi , Ursuleti Si Iepurasi. Ursuletii Sunt
Tipul De Legatura Chimica Ce Exista In Urmatorii Compusi:LiCl,CO2,NH3,CaO,MgF2,N2,H2?
La Capitolul Campul Electric Si Intensitatea Campului Electric: Ce Se Noteaza Cu E? Campul Electric Sau Intensitatea Lui?
În Triunghiul ABC,fie [AM Bisectoarea Unghiului BAC,BE//AM,E ∈ (AC).Demonstrați Că:a)triunghiul ABE Este Isoscelb)CM = AM MB BE-AM