Răspuns :
Răspuns:
O zi de iarnă misterioasă
Era ora 13:00 p.m. ( după amiază ) , în timp ce mă uitam pe geam am văzut ceva foarte ciudat dar și misterios .
Mam îmbrăcat repede în hainele mele groase și am văzut un om ce avea un fel de mașinărie . El lua zăpada și o punea în mașinăria aia și nici nu știam ce face .
Mam gândit să îl întreb pe acel om dar după felul cum arăta cred că era agresiv .
Am decis să îl urmăresc dar mai întâi lam rugat pe fratele meu mai mare să vină cu mine deoarece părinții erau plecați în alt oraș .
Zis și făcut , fratele meu venise cu mine și omul acela dubios încă era acolo cu mașinăria lui dubioasă .
Am stat la pândă câteva ore și însfârșit omul acela se mișca . Am mers după el și am văzut că mașinăria lui făcea un fel de grindină sau lapoviță . Nu miam dat seama ce face și mam gândit să merg mai aproape să văd .
Mam apropiat și acel om ma văuzt . Imediat a venit fratele meu și ia zis că doar am vrut să adun zăpadă .
Omul acela cu un ton amenințător nea zis să plecăm .
Am plecat imediat iar în cinci minute am ajuns acasă . Fratele meu mia zis că omul acela era un inventator nebun care a ajuns la închisoare pentru 20 ani și acum 2 săptămâni a ieșit de acolo .
Eu am rămas șocat dar tot eram cu gândul la ce face mașinăria aia cu zăpada .
A fost o zi misterioasă dar pe care nu o voi mai repeta niciodată .
Sper că te-am ajutat !