RO Study
👤
Nicoletavalentina2
Nicoletavalentina2
08-03-2022
Limba română
a fost răspuns
CE ESTE SUBIECTUL .
Răspuns :
Nicoletanico8747
Nicoletanico8747
08-03-2022
SUBIECTUL
MAMA VA VENI ÎN CURÂND LA ȘCOALĂ.
CINE
- ESTE O PARTE DE PROPOZIȚIE PRINCIPALĂ (FUNCȚIILE SINTACTICĂ)
ESTE DE DOUĂ FELURI
1) EXPRIMAT: CÂND APARE ÎN PROPORȚIEI ex: IOANA SCRIS
2) NEEXPRIMAT : NU APARE ÎN PROPORȚIEI DAR ÎL DUCEM DIN FORMA VERBULUI.
a)INCLUS: PENTRU PERS.I SAU a II-a
ex: ȘTIU CE VREAU
(eu)I (eu)I →inclus
b) SUBÎNȚELES: PENTRU PERS. a III-a
ex: MERGE CU NOI→SUBÎNȚELES.
(el)III
•SPER CĂ TE-AM AJUTAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Suma A Trei Numere Este 70. Al Doilea Număreste Sfertul Primului. Al Treilea Număr Estedublu Cât Al Doilea. Care Sunt Numerele?
Tema LLRAlcătuiți Enunturi Folosind Cuvintele Sa, S-a, S-au,sau, Ia, I-a, L-a, La, Iau,neam, Mai, M- Ai, L-as, Las.i-au,ne-a, Nea,ne-am
Desenati Schema Unui Circuit RLC Serie Si Deduceti Frecventa Proprie De Rezonanta
Dacă A Egal Cu 17 B, Iar C = Cu 43 Verifică Dacă Propozițiile Sunt Adevărate Sau False
Cum Sa Calculez ?Scrieti Cea Mai Usoara Metoda De Rezolvare
N-or/nor,Realizează Un Jurnal Cu Dublă Intrare Pentru Două Dintre Frag-mentele Din Text Care Ţi-au Plăcut Sau Ţi-au Reţinut Atenţia.Motivul Pentru Care L-am Ale
25. Perimetrul Unui Triunghi Este De 1.080 M. Prima Latura Este De 3 Orimai Mare Decât A Doua, Iar A Treia Cu 72 M Mai Mare Decât Prima. Aflămăsura Fiecărei Lat
5 Complete The Text. Use The Past Simple, Pastperfect Simple Or Past Perfect Continuous Ofthe Verbs.One Day My Uncleleft(leave) Work Verylate - About 7.30 Pm. H
Scrie Trei Beneficii Ale Apei Și Trei Efecte Negative Ale Soarelui. Va Rog Cine Mă Ajută Dau Coroana Îmi Trebuie Urgent
Triunghiul ABC Are Linia Mijlocie MN, M € AB, N € BC.știind Că AB =10 Cm, AC =8cm Și NC=4 Cm Aflați Perimetrul Triunghiului BMN