RO Study
👤
Alinacostea21
Alinacostea21
07-03-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutatima dau de toate
Răspuns :
Ratusca12345
Ratusca12345
07-03-2022
Raspunsul este 1 supra 25. Simplifici pentru a iti fi mai usor.
Answer Link
Rahelacalin
Rahelacalin
07-03-2022
sper să nu te deranjeze căci am scris pe caiet de română..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) Bifează, În Tabelul De Mai Jos, Căsuța Potrivită Pentru A Arăta Cărui Text Îi Cores- punde Fiecare Dintre Afirmaţiile Din Stânga. 1. Animalele Comunică Prin
Noțiunea De Imagine Muzicală.
REPEDE VA ROG DAU COROANA
6. B. Now Read The Article Again And Decide Which Word Is Best For Each Space. 7. Find Words Or Phrases In The Text A
Va Rog Repede Va Implor Am Nevoie Urgent In Câteva Minte Adică Dau Coroana Și Multe Puncte Exercițiu Este De Clasa A 8 A Va Rog
Scrie Cel Mai Mic Nr Natural De Patru Cifre Cel Mai Mare Nr Natural De Patru Cifre Cel Mai Mare Nr Natural Par De Patru Cifre Cel Mai Mic Nr Natural Impar De Pa
S. Aranjează Elementele Chimice În Ordinea Creşterii Proprietăților Metalice ( Reducătoare): Bariu, Magneziu, Strontiu,calciu.
6. B. Now Read The Article Again And Decide Which Word Is Best For Each Space. 7. Find Words Or Phrases In The Text A
A) Bifează, În Tabelul De Mai Jos, Căsuța Potrivită Pentru A Arăta Cărui Text Îi Cores- punde Fiecare Dintre Afirmaţiile Din Stânga. 1. Animalele Comunică Prin
Va Rog Repede Va Implor Am Nevoie Urgent In Câteva Minte Adică Dau Coroana Și Multe Puncte Exercițiu Este De Clasa A 8 A Va Rog