RO Study
👤
Rhjr
Rhjr
07-03-2022
Matematică
a fost răspuns
dau coroana multumesc
Răspuns :
Annabanica
Annabanica
07-03-2022
Am făcut 2 desene cum ar fi așezati elevii in bănci și apoi am scris ce relație rezulta din asta. După ce ai 2 relații trebuie doar sa le egalezi fiindcă in amândouă este vorba de e și e=e=>…
Este bine 90%
Demonstrație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Inhaltangabe Bei "Mutter Bekommt Kein Geld"
Avem De Facut Un Proiect De Comparare Intre Jocurile Din Zilele Noastre Si Jocurile Din Alti Ani
12. Caută Informații Despre Semnificația Pădurii În Dicționarul De Simboluri Scris De Jean Chevalier Şi Alain Gheerbrant Sau Pe Internet, Apoi Notează-le Pe Cel
2 For Questions 1-12, Read The Text Below And Decide Which Answer (A, B, C Or D) Best Fits Each Gap. There Is An Example At The Beginning (0). Example: 0 A Late
Îmi Faceți Și Mie Va Rog Pe 20 Dau Absolut De Toate Diana Nu Știi Nu Răspunde Multumescsc Anticipat!
Ce Suma De Bani A Avut Tata Dacă,după Ce A Cheltuit O Treime Din Ea,apoi Un Sfert Din Rest Și Încă 15 Lei,constata Ca Iau Mai Rămas Necheltuiti 45 Lei? Metoda M
Scrie Ce Inseamnă Pacea Si Colaborarea Pentru Tine.
1. Scrieți Raportul Numerelor: A) 2 Şi 6; D) 256 Şi 32; B) 7 Şi 10; E) 33 Şi 3; C) 15 Şi 43; F) 3,5si 0,2.
Creează 10 Reguli Pentru Un Oraș Din Trecut Și Ce Pedepse Ar Trebui Sa Primească Cei Ce Le Încalcă. Urgent
Comentați Procedeele Stilistice Utilizate De Autor În Textul Propus. (15 P.) Mergi Pe Stradă – Eşti Înghesuit, Împins. În Magazine Nu Ţi Se Răspunde În Română,