RO Study
👤
Olteanucry10
Olteanucry10
07-03-2022
Fizică
a fost răspuns
ce reprezinta N in electrocinetica
Răspuns :
Anghelromina24
Anghelromina24
07-03-2022
Răspuns:
reprezinta numarul purtatorilor de sarcina
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Importanta Are Zapada Penrtu Plante Viata Lor, Pamant,si Viata Animalelor In Timpul Iernii?
Un Vas In Forma De Cub Cu Lungimea Muchiei De 1m Este Plin Cu Apa.Se Goleste Toata Apa Din Vasul Cubic Intr-un Vas In Forma De Paralelipiped Dreptunghuc Care Ar
Daca Copiii Se Aseza Cate 2 Pe O Banca, Raman 8 Copii In Picioare.Daca Se Aseaza Cate 3 Copii Pe O Banca, Atunci Vor Ramane 3 Banci Neocupate.Cati Copii Si Cate
Intr-o Magazie Sunt 4500kg. De Zahar. In Prima Zi S-a Scos 0,(4) Din Cantitate. A Doua Zi S-a Scos 0,4 Din Cantitatea Ramasa, Iar A Treia Zi 0,25 Din Cantitatea
A-b=4 Si A^2-b^2=24, A+b=?a+b=4 Si A*b=2, 1:a+1:b=? (era 1 Supra A +1 Supra B), Help Me, Am Uitat Cum Se Fac Acest Tip De Exercitii.
Doi Frati,Alin Si Radu,au Colectionat Impreuna 135 De Dischete Cu Jocuri.Cate Dischete A Colectionat Fiecare ,daca O Treime Din Numarul Dischetelor Lui Radu Est
Construiti Doua Exemple, In Care Forma "te" Sa Reprezinte:a. Un Pronume Personalb. Un Pronume Reflexiv.
1.In Enuntul Hainele Lui Sunt Noi,pronumele Personal Are Functia Sintactica De.....2.In Enuntul Ai Mei Colegi Sunt Prietenosi,exista Un.......posesiv In Cazul..
Am Si Eu Nevoie Ca Adjectivele ''shy'' Si ''early'' Sa Fie Puse La Comparativ Si Superativi In Engleza Si Doua Propozitii Cu Ele.
Hei! Cum Transform 1826 De Kg/m Cub In Kg/dm Cub?