RO Study
👤
Emma1527
Emma1527
07-03-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog sa ma ajutati cu ex 3
Răspuns :
Deepemotional41
Deepemotional41
07-03-2022
{a,b,c}={3,7,11}
a/3=b/7=c/11 = k
=>a=3k
b=7k
c=11k
(11k+3k):2=
14k:2=7k =>b
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Cinci Proverbe În Care Să Existe Câte Un Complement Circumstanțial Și Analizează Aceste Complemente.
Vaaaa Roggg Ajutatimaa Dau Coroana Si 20 De Puncte
La Casieria Unui Cinematograf Se Face Monetarul:232 De Bilete A 4 Lei,84 De Bilete A 3 Lei Și 34 De Bilete A 2 Lei.Ce Suma S-a Încasat?
Un Patrat Are Perimetrul 24 Cm.Un Dreptunghi Are Lățimea De 2 Ori Mai Mare Ca Latura Pătratului Si Lungimea De 3 Ori Mai Mare Ca Lățimea. Aflați Aria Dreptunghi
"Ar Trebui,din Motive De Igiena,sa Ma Straduiesc Sa Scriu Zilnic Cateva Randuri."(A.Gide) Cum Va Explicati Cuvintele Acestui Mare Scriitor Francez? Despre Ce Ig
Va Rog Sa Mă Ajutați Multumesc
X Supra X+1 Minus Logaritm Natural Din (x+1) Derivat De2ori. Cine Ma Ajuta Vă Rog? :(
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima::::: Sunt Inconjurat In Casa Mea De Cateva Mii De Carti
Am Nevoie De Un Proiect De O Pagina Si Jumătate Despre Un Domnitor(care Vreți Voi) Pentru Ora De Istorie. Urgent Si Dau Coroana!
Formuleaza Intr-o Propozitie Intriga Textului Statuetele De Aur...VA ROG E URGEENT!! DAU COROANA CELUI MAI BUN RASPUNS!