RO Study
👤
Alexandra120296
Alexandra120296
07-03-2022
Engleza
a fost răspuns
Poate cineva sa ma ajute ?
Răspuns :
Cool0boy12w
Cool0boy12w
07-03-2022
Răspuns:
Cu ce te ajut??????????????????????????????
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rapid Cat Se Poate De Rapid
Va Rog Puteti Sa Imi Completati Propozitiile: TINE Este O Formă..........; BĂIATULUI Adică.........
Salut! Am De Făcut O Compunere În Fiecare Zi, Timp De O Săptămână În Care Sa Spun Ce Fac În Fiecare Zi(ca Un Fel De Jurnal). Țin Sa Menționez Ca Eu Joc Fotbal,m
Exemple De Transporturi Maritime, Navale , Aeriene , Pe Sosele , Pe Calea Ferată
Se Citeste Un Vector A Cu N Elemente Numere Întregi.Sa Se Calculeze Numărul Elementelor Impare.
Pentru A Ajunge La Aniversarea Prietenului Sau, Mihai A Parcurs 3 Pe 8 Cu Metroul Si 2 Pe 8 Cu Troleibuzul, Iar Restul Traseului Pe Jos . Ce Parte Din Traseu A
Realizati Un Afis Amuzant Care Sa Anunte Un Concurs Pentru Stabilirea Unui Record Ales De Voi. EXEMPLU : Cine Stie Cele Mai Multe Gicitori.
Intr-o Luna,la Magazinul De Articole Sportive,s-au Vandut 48 De Biciclete Si Triciclete.Afla Cate Biciclete Si Triciclete S-au Vandut,stiind Ca Numarul Tricicle
Compunere În Rusă Cu Titluu Planurile De Vară
Antonia A Plecat In Excursie 3 Zile Si A Cheltuit 180 De Lei.in Prima Zi A Cheltuit Cat J Umate Din A Doua Zi,iar A Treia Zi A Cheltuit Cat In Primele Doua Zile