RO Study
👤
Ann3513
Ann3513
06-03-2022
Matematică
a fost răspuns
acest exercitiu plzzzz
Răspuns :
Airamlaura9
Airamlaura9
06-03-2022
Răspuns:
sper ca te-am ajutat!succes!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lectia:ecuatia De Forma X^2eX:determinat Solutiile Ecuatiilor Urmatoare:a)x^2+3^2=5^2 B)25^2-x^2=
Va Rog Ajutatima Sa Ghicesc Cuvantul (nu Am Chef Sa Il Gandesc Va Rogg) c_ _o_a
Va Rog Sa Imi Dati 3 Ex De Ciuperci Cu Palarie, 3 Cu Ciuperci Parazite Si 2 Otravitoare Multumesc!
Cine Imi Poate Spune Daca Am Scris Corect Sau Daca Am Uitat Cv?(semnele De Punctuatie.
Construiți Enunțuti În Care Cuvintele:odată/o Dată,decît/de Cît,deloc/de Loc,defel/de Fel Să-și Demonstreze Valoarea Morfologică.P.S Nu Copiați De Pe Internet S
De Cita Vopsea Este Nevoie Pentru A Vopsi Un Cuboid Cu Lungimea De 1,2m Latimea 0,5 Si Lungimea De 30cm ,daca Pentru 100cm(patrati) De Suprafata Sint Necesare 3
Cum Se Rezolva Acest Exercitiu?Se Citesc Doua Nr. Naturale De La Tastatura,fiecare Alcatuit Dintr-o cifra.Sa Se Construiasca Alte Doua Numere Naturale Din 2 Cif
Bună Alcătuitimi O Fabulă ,după Orice proverb Adică La Sfarsit Sa Fie proverbul.Va Rog Cat Mai Repede.Dau Raport La Cei Care Nu Dau Răspuns Corect.(adică Cei Ca
Cine Imi Poate Spune Daca Am Scris Corect Sau Daca Am Uitat Cv?(semnele De Punctuatie.
Vreau Si Eu Doua Povesti Pt Operele Epice