RO Study
👤
N70virus
N70virus
06-03-2022
Matematică
a fost răspuns
9²⁰²⁰ suma că 3 pătrate perfecte
Răspuns :
Atlarsergiu
Atlarsergiu
06-03-2022
0²+0²+(3²⁰²⁰)²
nu am putut găsi altceva :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Doi Copii Impart O Ciocolata Care Are 20 De Patratele , Raportul Fiind De 2/3.Cate Patratele Primeste Fiecare Baiat? 2)Aflati Nr Naturale A Si B , Stiind c
Vreau Si Eu Rezumatul La "Ion De Liviu Rebreanu" ! Multumesc! :*
Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Rezumatul Pe Scurt Al Nuvelei : Alexandru Lapusneanu De Costache Negruzzi ?
1. Suma A Doua Numere Naturale Este Egal Cu Produsul Lor.Care Sunt Numerele2. Scrieti 5 Multipli Ai Lui 5 Mai Mari Decat 50.3. Suma A Doua Numere Naturale Este
Cat Face Unul Si Cu Una?
Am Nevoie De Ajutor La Aceste Probleme Urgent! 1. Se Dizolva 50 G De Sare In 350 Ml De Apa. a) Aratati Concentratia Solutie b) Daca Se Adauga 100 Ml Apa, Care
Ce Inseamna "the Bell Rung And I Made It Obvious I Did Not Want To Be In That Classroom Anymore As I Rushed Out Into The Hallways" ?
Un Romb Cu Perimetrul Egal Cu 20 Cm Si O Diagonala Cu Lungimea Egala Cu 6 Cm Are Aria Egala Cu : A. 24cm La Patrat B. 48 Cm La PatratC. 120 Cm La Patrat D. 60 C
Completeaza Cu Denumirea Cate Unuia Dintre Animalele Enumerate Mai Jos Corespunzator Tipului De Locomotie Al Acestora.(Pastravul, Vipera, Porumbelul, Vaca, Broa
Cu Ce Trebuie Sa Actionam Pe O Suprafata Patrata Cu Latura L=20 Cm Pt. A Produce O Presiune P=5 KPa ?