RO Study
👤
Andreee2k22
Andreee2k22
06-03-2022
Matematică
a fost răspuns
b. [(2/2)^5]^4 : (2/3)^17
Ajutor :(((
Răspuns :
Andreeaariton708
Andreeaariton708
06-03-2022
Răspuns:
Ai în imagine
Am făcut ce am știu!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. In Figura Alăturată, Triunghiul ABC Este Echilateral, Iar Punctul D Se Afla Pe B C ,astfel Incat Unghiul BAD=50 ° .Unghiul ADC Are Măsura: A) 120° B) 110° C)
C. Explică Cum Vei Acorda Primul Ajutor Medical In Caz De Hemoragie Venoasă.
Precizați Cazul Și Funcția Sintactică Pentru Părțile De Vorbire Subliniate: Se Dă Textul: (in Fotografie Este Textul ,nu Știu Dacă Se Înțelege) DAU COROANA LA C
Aplicăm 1. Explozia Stelară: : Ce? Cine? Unde? De Ce? Când? Organizați-vă În Cinci Grupe Astfel Încât Fiecare Dintre Grupe Să-și Asume Una Dintre Cele Cinci Înt
Care Sunt Unităţile De Măsură Adecvate Pentru A Exprima: .masa Unui Elefant Adult; • Masa Unui Inel; • Masa Unui Autoturism; • Masa Unei Vrábiute. Model: Masa U
The Ea Put The Verbs In Brackets Into The 5 Present Simple. Gh Rite This Restaurant Is Called "Vienna". Ten People 1) ...work.... (work) Here. Julia Thomas Is T
3. Alcătuiește Un Text Narativ-descriptiv, În Care Să Prezinți Un Proces Ca O Succesiune De Etape. Spre Exemplu, Poți Prezenta Realizarea Unei Flori Folosind Te
Ajutor Am Nevoie Dau Coroana Si 20 De Puncte
5. Transcrieți, Pe Foaia De Concurs, Textul De Mai Jos, Completând Fiecare Spațiu Liber Cu Termenul Corespunzator Din Lista Data. Termenii Aleşi Din Listă Se Fo
2.Ştiind Că Triunghiurile De Mai Jos Sunt Echilaterale, Iar Expresiile Sunt Măsurile Unghiurilor. Să Se Determine X, Y, Z: 10° + 2 2-40 X + 34° Y-150 Y:2 X + 80