RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-03-2022
Istorie
a fost răspuns
Ofer coroană
Doar dacă este corect!!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-03-2022
Răspuns:
Salut!
Explicație:
Mircea cel batran-1395/1396-Batalia de la Rovine. Vlad Tepes-1456-Atacul de noapte(Targoviste). Stefan cel mare-1475-Lupta de la Vaslui. Iancu de la Hunedoara-1456-Batalia de la Belgrad. Mihai Viteazul-1593-Lupta de la Calugareni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A1=1 r=5 a6,a50=? Spuneti Va Rog Cum Se Calculeaza,cu Tot Cu Formula,caci Nu Imi Mai Amintesc... multumesc.
Salut La Toți!Cine Ma Poate Ajuta??? Utilizati In Enunturi Verbele Copulative:a-şi Zice,a Se Chema ,a Se Trezi,a Servi.Îmi Trebuie Urgent
Calculati Masa De Magnetita Rezultata Din Reacția A 392 Grame De Pilitură De Fier Cu Oxigenul,dacă Randamentul Arderii Este De 90%.
Am Scris 7 Numere Consecutive. Care Este Diferenta Dintre Suma Ultimelor Trei Numere Ale Sirului Si Suma Primelor Trei?
În Prima Zi De La Lansarea Noii Cărți A Scriitorului Favorit Al Elizei Sau Vandut 24 De Volume Adică 6 Supra 11 Din Toate Din Toate Volumele Aduse În Librărie C
Information The Valley Of The Kings In Egypt ! Please!
Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate: Începeau Să Distingă Dincolo Peste Apă Umbrele Mai Negre Ale Pădurii. Cuvintele Sunt : Peste Apă, Embre
Pentru N=3 Afisati Urmatoarea Matrice 1 2 3
Am Nevoie Cât De Repede Posibil De O Propoziție Care Să Conțină Un Pronume Interogativ Cu Funcția Sintactică De Complement Circumstanțial De Mod
Ordonati Crescator Fractiile..