RO Study
👤
Richard94
Richard94
01-06-2015
Chimie
a fost răspuns
In cate grame de CO2 se gasesc 32 g oxigen?
Răspuns :
Dontworry
Dontworry
01-06-2015
masa moleculara a co2 este 44
44....32 g O2
deci raspunsul este in 44 g
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De La Tastatura Se Citesc N Caractere.Afisati Literele Mari Care Nu Au Fost Citite
4. Punctul P Este Interior Segmentului MN. Se Construieşte Perpendiculara In Punctul P Pe Dreapta MN, Pe Care Se Consideră, De Aceeaşi Parte A Dreptei MN, Punct
Povestește Textul Zâmbetele Pământului
Redactează Un Text De Minim 100 De Cuvinte Despre Bosnele Copilăriei . În Compunerea Ta Vei Avea Cel Puțin O Secvență Narativă , Una Descriotivă Și Una Dialogat
10. Marchează Cu „X” Caseta Corespunzătoare Răspunsului Corect. • Ca Formă De Relief, Câmpia Transilvaniei Este: • Câmpie Deal Oraşul Braşov Se Află În: Depresi
Am Nevoie Urgent. Dau Coroana
48. Fie ABCD Un Paralelogram Cu Suma Diagonalelor Egală Cu A. Punctele F, G, H Sunt Mijloacele Laturilor Paralelogramului. Perimetrul Patrulaterului EFGH, Este
Ana Are 3 Frati.Ei Au Impreuna 72 Ani.Primul Frate Are 23 De Ani.Cel De Al Doilea Este Cu 10.ani Mai Mare.Cati Ani Are Al Doilea Frate? Dar Ana?
Enunțuri • Clasa A XI-a 14. Determinaţi Produsul Matricelor A= 1 0 1 (2 3) Si B = (4 2). 0. Calculaţi B². 15. Considerăm Matricea B = 0 010 10 1 16. Se Consider
2. Completeaza Tabelul Cu Citate Din Text. Cum Este Mabarnam? Increzător În Talentul Său De Unde Ştiu? Hazliu Naiv Politicos APLICA Vreau Să Mă Fac Şi Eu Pictor