Răspuns :
- Pentru a rezolva exercitiile, mai intai vei avea nevoie de urmatoarele formule:
1. +a * +b = +c
2. -a * -b = +c
3. -a * +b = -c
4. +a * -b = -c
- Si apoi va trebui sa inmultesti numerele.
Ex. 2
a * b =
-15 * -8 =
2. -a * -b = +c
Deci:
-15 * -8 = +120
a * b =
43 * -50 =
+43 * -50 =
4. +a * -b = -c
Deci:
+43 * -50 = -2.150
a * b =
104 * -70 =
+104 * -70 =
4. +a * -b = -c
Deci:
+104 * -70 = -7.280
a * b =
23 * 105 = 2.415
a * b =
-196 * 0 = 0
a * b =
-34 * -86 =
2. -a * -b = +c
Deci:
-34 * -86 = +2.924
a * b =
0 * -2010 = 0
a * b =
-2011 * -1 =
2. -a * -b = +c
Deci: