RO Study
👤
Jugger23
Jugger23
01-06-2015
Biologie
a fost răspuns
De ce toamna frunzele ingalbenesc si cad ?
Răspuns :
YokoMo
YokoMo
01-06-2015
Nu rezista pe timp de iarna,copaciii se ofilesc si frunzele cad :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A Numerelor:a=4.[9 Supra 4 -(1+ 5 Supra 6)],iar B=1+2 Supra 3 :(2 Supra 3)^2(totul La Puterea 2)
Intr-o Galeata Incap 10 Litri De Apa.Se Goleste Apa Intr-un Recipient Cu Volumul De 0.15 metri Cubi.Cate Galeti De Apa Mai Trebuie Adaugate Pentru A Umple Reci
Ma Poate Ajuta Cineva Sa Imi Scrie Si Mie Toate Operele Si De Ce Autor Sunt Care Trebuie Invatate La Bac? Va Multumesc
Cum Se Calculeaza Aria Totala A Tetraedrului Regulat
5. Realizeaza Expansiunea Partii De Propozitie Subliniate, Precizand Subordonata Obtinuta:Din Toamna Si Pana Primavara Consuma Verdeturi Dezgropate De Sub Zapad
Buna. Va Rog Sa Imi Explicati Cum Se Face Aceste Exercitii1. Aflati Raza Cercului Stiinda CaȘ L = 6 [tex] \pi [/tex] Cm2. Aria = 20 [tex] \pi [/tex] [tex] M^{2}
Calculaţi Media Aritmetică A Numerelor a Şi b, Ştiind Că A = [tex] \frac{5}{3} - \frac{3}{7} [/tex] Si B= [tex] \frac{1}{3} + \frac{3}{7} [/tex]
Nr Naturale De Forma X7xy Divizibile Cu 5 Sunt....
Nu Este Raspunsul Asa La Exercitiile :a)1221/17raspuns De La Sfarfitul Cartii Este Altfel 1221=17ori71+14
Cum Sa Imi Dau Seama De Ultima Cifra A Unei Puteri?Aflati Ultimele 2014 Cifre Ale Numarului (7000 La Puterea 671).Multumesc Anticipat!