RO Study
👤
Denideea744
Denideea744
04-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor...
Repede
Răspuns :
Retekevelin88
Retekevelin88
04-03-2022
Răspuns:
a)O,A,D,E,F
b)O,A,E
c)D,F
d)B,C
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Doua Propozitii In Care Sa Folositi Cuvintele : Un Si O Cu Valori Morfoliogice De Articol.
Scrie, In Caiet Inceputul Unei Naratiuni , Prezentand Situatia Initiala.Foloseste Adverbe Pentru A Preciza Unde Si Cand Se Petrece Actiunea Si Pentru A Arata Mo
Într-un Magazin Era Tifon La Pretul De 4 Lei Metrul. Aducindu-se Tifon De Acelasi Fel In Valoare De 40 Lei, Intregul Metraj A Devenit De 5 Ori Mai Mare Decit Er
Explicati Teza : Protectia Mediului Inconjurator Este Problema Principala A Localitatii, A Republicii A Lumii Intregi.
Bună Am Și Eu Nevoie Pentru Fetiță Mea Care Ieste În Grupa 0 Niște Propoziti Cu Litera W,Y Poate Sa Mă Ajute Cineva Vă Mulțumesc
Subliniati Atributele Adjectivale Din Textele Urmatoare Si Analizati-le : a),,Si Mergand Ei O Bucata Inainte, Harap-Alb Vede Alta Dracie Si Mai Mare.`` VA ROGGG
Continua Versurile , Folosind Inca Doua Numerale Ordinale: Primul S-a Trezit. -Al Doilea Si-a Inchipuit- Ca Al Treilea S-a Lovit - De Al Patrulea Care A Fugi
Coroana !!! Cu Rezolvare Grafica : Din Cei 280 De Elevi Ai Unei Scoli , 3 Pe 7 Sunt Elevi In Ciclul Primar . Din Acestia , 2 Pe 5 Sunt Fete . Cate Fete Sunt In
1. Suma A Patru Numere Naturale Impare Consecutive Este 64.Aflati Numerele. 2.Scazand Din Dublul Unui Numar Jumatat
Repartizeaza Verbele De Mai Jos In Patru Coloane,in Functie De Conjugarea Caruia Ii Apartine: a Abandona,a Accelera,a Ademeni,a Aparea,a Avea,a Birui,a Calma,a