RO Study
👤
Mpopa4940
Mpopa4940
03-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Asta vă rogggg URGENT DAU COROANĂ
Răspuns :
Valyvalentin546
Valyvalentin546
03-03-2022
Răspuns:
a) 16supra 17
b)7-222supra3
c)6+3supra9
d)3supra15
Sper că te am ajutat!!! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Deseneaza In Centrul Une Pagini Un Cilindru Pesse Seràs Deasupra Un Con. Completează Apoi Desenul Numai Cu Figuri Geameric Obţine, Pe Rand: A) Un Robotel; B)
2. Referitor La Un Amestec Format Dintr-un Mol De Hidrogen Şi Un Mol De Oxigen, Aflat În Condiți Normale De Presiune Şi Temperatură, Sunt Corecte Afirmaţiile:
Observa Desenul Si Citeste Fractia Corespunzătoare Bornei In Dreptul Căreia Se Află Fiecare Barcă Din Desen
Noteaza Val.morfologica Si F.s A Cuvintelor Azi Sunt Indragostit,s Au Luminat,si,le,vuiesc,balans,de Melodii,intreg,eu Nu Mai Sunt(DAU REPEDE VA ROGGG!!)
Doua Probleme La Romana 2 Ex La Romana 7/123Reformulează Ideile Din Planul Simplu Sub Forma Unor Titluri Sau Întrebări, Ca În Model Pentru Prima Idee Din Plan.
Sunt La Liceu Am Nevoie Repede De Jjjjsj Sa Me Dadjidia Balunva
Vă Rog Ajutati-mă Repede, Trb Sa O Predau Maine La Ora 11:00 !!!!!
4. În Figura Alăturată, Triunghiul ABC Este Isoscel Cu AB Congruent AC, Punctul D Este Mijlocul Laturii BC, DE LAC, LE Punctul E Se Află Pe Latura AC Astfel În
2. Calculează Aria Grădinii Desenate De Fiecare Copil. Cine A Desenat Grådina Cu Cea Mai Colorează Caseta Corespunzătoare. 1 Cm 1 Cm 1 Cm 3. De 3. Desenează Si
O Celula Mama Cu 2n=20 De Cromozomi Intra In Meioza.Sa Se Stabileasca Nr. De Cromozomi Din Fiecare Celula La Finalul Telofazei 1 Si A Telofazei 2.Demonstreaza U