RO Study
👤
Criss202212
Criss202212
03-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Pls repede! Dau coroana
Răspuns :
Anaelenafantana
Anaelenafantana
08-03-2022
Răspuns:
8
4
2 1
Sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Paralelogram ABCD, AB = 12 Cm, BC = 6 Se Considera Punctul M Apartine Lui CD Astfel Incat AM = 15 Cm, MC = 3 Cm, AM Intersectat Cu BC = P , MB Intersectat Cu
Dupa O Crestere De 17% Un Obiect Costa 38,61 Lei.cat Costa Acum?
Traduceti-mi Si Mie Chestia Asta In Engleza, Va Rog :o3 In Drum Spre Scoala M-am Intalnit Cu Doua Colege De Clasa Care Mi-au Amintit De Tema Pe Care Am Avut-o
Cum Pot Intelege Matematica Mai Bine ? Am Incercat Sa Rescriu Exercitiile Din Clasa, Dar Este Deagaba Deoarece Nu Prea Inteleg Cum Preda Doamna Profesoara...Hel
Suma A Doua Numere Naturale Este 100.Catul Dintre Primul Numar Si Al Doilea Este 2, Iar Restul 10.Sa Se Afle Cele Doua Numere.
Construieste Un Text De 6-5 Randuri In Care Sa Folosesti Locutiunile Substantivale :bagare De Seama ,tinere De Minte, Nebagare De Seama , Parere De Rau
Graficul Unei Functii De Gradul Al Doilea Trece Prin Punctele A(1,0) ; B(-1,6) ; C(0,2) .Sa Se Determine Valoarea Minima A Acestei Functii.
In Zece Randuri Portretul Femeii Cu Evantai De Constantin Lecca
Doua Propozitii In Care Cuvantul RADIOREPORTER Si FLOAREA -SOARELUI Sa Aiba Functia De Atribut Substantival Si Complement Indirect
Desenati Trei Puncte Necoliniare M, N, P. Construiti Perpendicularele:a) In Punctul M Pe MN Si MPb) In Punctul N Pe MN Si NPc) In Punctul P Pe MP Si NP