RO Study
👤
Angetovidiu
Angetovidiu
01-06-2015
Limba română
a fost răspuns
definitia antonimelor neologice
Răspuns :
Istef
Istef
01-06-2015
Antonimele neologice sunt antonimele arhaice.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. La Un Muzeu, Biletul Pentru Un Copil Costă 4,50 Lei, Iar Pentru Un Adult 7 Lei. Un Grup De 24 De Persoane A Achitat Pentru Bilete 125,50 Lei. Câți Copii Erau
Care Este Ciclul De Viața Al Plantel
Un Pătrat Are Perimetrul De 36m. Afla Laturile Unui Dreptunghi Știind Ca Are Perimetrul Egal Cu Al Pătratului Iar Lungimea Este Dublu Lățimii
Determină Tipul Subordonatelor. Se Știe De Ieri De Unde Ți-a Venit Ideea Se Mirau Toți Am Aflat Problema Este Nu Pune Două Tacâmuri că Vine Singur.
Ce Este Promovarea? Am Nevoie De Ajutorr Va Rog!!! Ofer Coroana !!!!!!!trebuie Sa Il Predau Maine>va Roggg!!!!!cat Mai Repede!!.
6. Transcrie Predicatele Din Fraza Următoare Şi Precizează Felul Lor: Şi Când Mă Gândesc Că Prin Clasa Cincea Voiai Să Te Faci Artist De Circ...
In Figura Alăturată, Punctele D, E Și M Sunt Mijloacelesegmentelor BC. AC, Respectiv AD, Iar Aria Triunghiului ABCeste De 120 Cm. Aria Triunghiului BGM Este De:
Dacă 6carti Costa 76,50lei,atunci 5 Cărți De Același Fel Costa?
21) Determinați Numerele Raționale Pozitive X, Ştiind Că: A) (0,45 + 6,55) : X = 0,35; B) 2,75 X = 31 -2,25 X. Va Rog Rapid,dau Coroana
Ma Puteți Ajuta Va Rog Multt