RO Study
👤
Brunchicorina7
Brunchicorina7
02-03-2022
Limba română
a fost răspuns
analizati "sunt" COROANA
Răspuns :
Imcool
Imcool
02-03-2022
Răspuns:
eu sunt
tu ești
el ea este
noi suntem
voi sunteți
ei ele sunt
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Sa Traduc Mai Exact ''a Narrow Escape''... Ca Nu Prea Merge Sa O Traduc Motamo ''o Evadare Ingusta''... Sugestii??
Gaseste Cuvinte Asemanatoare pentru:Caldare,peisajul,posomori,planuri. (Pun 2 Intrebari De-o Data Fiindca Nu Mai Am Puncte):Gaseste Cuvinte Cu Sens Opus Pentru
-5 Impresii Despre Romanul "Singur Pe Lume" -5 Impresii Despre Romanul "Coliba Unchiului Tom"
Imi Poate Preciza Cineva Toate Timpurile Verbului Si Modurile, Iar Acestea Sa Fie Intampinate Cu Definitii(Criterii De Diferentiere)?:D
Aflati Un Nr Daca Jumatatea Acestuia Marita Cu 11 Pe 6 Este Egala Cu 47 Pe 15
Precizati Functia Sintactca A Cuv Subliniate="lumina de Aur" , "E ultima Imbratisare" , "Care Face asemenea Zeilor"
Aflati Un Nr Daca Acesta , Micsorat Cu 2pe5 Din El , Este Cu 0,(3) Mai Mic Decat 5,(3)
Ma Ajutati Si Pe Mine La Aceste 2 Exercitii ?1. Transforma Propozitia Simpla " Padurea Fumega " Intr-o Propozitie Dezvoltata, Adaugand Doua Atribute Si Doua Com
Aflati Un Nr Adca Daua Treimi Din Acesta Sunt Cu 0,(6) Mai Mici Decat 3,5
Gaseste Cuvinte Asemanatoare pentru:Caldare,peisajul,posomori,planuri. (Pun 2 Intrebari De-o Data Fiindca Nu Mai Am Puncte):Gaseste Cuvinte Cu Sens Opus Pentru