RO Study
👤
Ontacristi
Ontacristi
02-03-2022
Limba română
a fost răspuns
la ce timp este predicatul încuieți?
Răspuns :
PisicaAlbastraCnv
PisicaAlbastraCnv
02-03-2022
La timpul imperativ, nu stiu sigur că nu văd cum arată propozitia, pls scrie-o la comentari
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A Doua Numere Rationale Pozitive Este 14,iar Catul Lor Este 1,2(3). Aflati Numerele. P.S.-am Fct Si Eu Cv Dar Nu Cred Ca E Corect. :)
La Suma Numerelor 10si 20 Adauga Suma Numerelor:20si40.
As Vrea Mai Multe Problme Rezolvate La Matematica Cu Th Tales Mersi
Suma A3 Numere Este 36. Suma Dintre Triplul Celui de-al Treilea Nr Si Nr Al Doilea Este Egala Cu Suma Dintre Primul Nr Si Dublul Celui De Al Doilea,iar Primul E
Am Nevoie De Ajutor : Prima PrblemaLa Bornele Unui Generator Cu E = 18 V Si Rezistenta Interna 2Ω (Omega) Se Conecteaza Un Consumator Cu Rezistenta R= 10 Ω(Omeg
Mi Se Dau 2 Poezii: Vis Alb(Otilia Cazimir) Si Miraj De Iarna( A.E.Baconsky) Cerinta:identifica Mesajul Poetic Comun Celor 2 Texte, Prin Referire La Titlul Fiec
Da_mi 3 Baloane De La Tine Si Vom Avea Acelasi Numar.Daca Mi-ar Da 3 Din Baloanele Ei As Avea De 5 Ori Mai Mult Ca Ea
In Cadrul Unei Actiuni De Reimpadurire S-au Plantat Tei,salcami Si Stejari. Din Totalul Pomilor 5/9 Au Fost Tei, 3/4 Din Rest Au Fost Salcami, Iar Restul Au Fos
2pungi Cu Malai Cantaresc Cat 3pungi Cu Faina De Grau. Caat Cantareste O Punga De Fiecare Fel,daca 3pungi Cu Malai Si 5pungi Cu Faina De Grau Cantaresc 304kg?
Antonimul Lui ,,noroc,, Format Prin Derivare Cu Prefix