RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-03-2022
Matematică
a fost răspuns
38+72:8=
este egal cât?
Răspuns :
Yourhelper087
Yourhelper087
02-03-2022
Răspuns:
38+72:8=
38+9=47
Sper că te-am ajutat!♥️
Answer Link
Zuzanebuna31
Zuzanebuna31
02-03-2022
Răspuns:
38+72:8=47
Explicație pas cu pas:
Sper ca te-am ajutot Succes!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Propozitii Cu Ajutorul Cuvintelor:intelepciune,jertfa,tarie De Suflet,rasari,turla,incinsa,se Asterne,desafarsita,armonie,vestita,domni,hauli,despicat
Cine Dintre Animale Triton,sarpe-de-apa,crocodil,broasca Testoasa-de-apa Populeaza Mediul Terestru Dar Se Inmulteste In Mediul Acvatic?
Suma A Trei Numere Intregi Consecutive Este Egala Cu -21. Sa Se Afle Cele Trei Numere. Dau Coronita Primei Rezolvari Complete.
Bunicul Are In Crama Sa 4 Butoaie A Cate 100 L De Vin Si 4 Bidoane A Cate 5 L De Vin. In Iarna A Consumat Jumatate Din Cantitatea De Vin. Ce Cantitate A Ramas I
Sa Se Creeze O Matrice Cu N Elemente In Care Fiecare Elemente Aij Va Contine Cel Mai Mic Element Dintre Indicii I Si J.
Trasaturile Caracterizarii Unui Personaj Si Un Model Cu Ce Ar Trebui Sa Scriu Cand Imi Cere Caracterizare De Personaj
Vreau Sa Imi Descrieti Si Mie Instrumentele Optice De La Cel Mai Simplu Pana La Cel Mai Complex (cel Putin 4 Instrumente Descrise Frumos). sunt Multe Puncte In
Alcatuiti Enunturi Dupa Expresiile -inserare Muta -stele Palide -dus Pe Aripi De Furtuna -inghite Drum VA ROG REPEDEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coroana...apreciaza Conditile Mediului Inconjurator In Perioada Cind Cuibul Rindunicii Este Pustiu ,scriind In Spatiul; Acordat Cuvintull ,,favorabil,, ,,nef
Perimetrul Unui Patrat Este 188 M. Ce Lungime Are Latura Acestuia?