👤

Redactează o compunere de 10-15 rânduri cu titlul O întâmplare hazlie și cu următorul început : Dimineața anunța o zi superbă de vară. În casa bunicilor se răspândise mirosul plăcut al plăcintelor abia scoase din cuptor.

Răspuns :

Dimineata anunta o zi superba de vara . In casa bunicilor se raspandise mirosul placut al placintelor abia scoase din cuptor. Eu impreuna cu verisorul meu asteptam cu nerabdare sa gustam placintele dar erau fierbinti , in timpul can le-am asteptat pt. a se racii verisorul meu propune sa mergem la garla din fundul gradinii. ajungand noi acolo am observat ceva ca misca prin jur , uitandune noi mai bine si vazand ce este erea o broscuta si un greiere . Prima data ne-a fost foarte frica fugind de mama focului cu viteaza lumini ajungand la bunicul si luindul ca sa ne arate cum sta treaba pe acolo . Acesta ne-a aratat ca nu este nimic de ce sa ne fie frica . Dupa ce ne-am imprietenit cu aceste vietati si ne-am dus sa mancam placintele bunicii. Noi le-am povestit parintilor intamplarea noastra si speram sa mai facem asemenea aventuri .