RO Study
👤
Anays333
Anays333
01-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog repede dau coroana.
Răspuns :
AlexandraaaAliiii
AlexandraaaAliiii
01-03-2022
Răspuns:
a :)3 bisectoarea
b:)concurente
c:)numit I
d:)aici nu stiu
Explicație pas cu pas:
succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Figura Alăturată Reprezintă Schița Unui Refugiu Tehnic Cu Lungimea De 36 M, Format Din Două Culoare De Acces Și Trei Rânduri De Locuri Pentru Maşini. Un Loc
1 Répondez Aux Questions Selon Le Modèle. - Vous Mangez Souvent De La Viande ? Oui, J'en Mange Souvent. - 1.- Vous Mangez Du Pain À Tous Les Repas ? 2.- Vous Ac
Va Rog Repede!!! Dau Coroana!!!
4. Care Este Rolul Recuzitei În Obiceiul Plugusorului? VA ROG,DAU 100 DE PUNCTE SI COROANA.
Toate Personajele Din Cartea Robot Sub Acoperire
E:16352. Un Număr Natural, Scris În Baza Zece, Are Trei Cifre Şi Împărțit La Răsturnatul Său Dă Câtul 2 Și Restul 100. Aflați Produsul Cifrelor Numărului. Va Ro
Povestirea Indicând Momentele Subiectului DL-Goe(2 Pagini)
Explica,in Cate Un Enunt, Semnificatia Unei Figuri De Stil Identificate In Identificate In Fiecare Vers De Mai Jos a) Nimica N-are Ca Padurea Mai Multe Farmece
I. Indică Valoarea Verbului A Avea Din Enunţurile Următoare: A. Aş Fi Scris Mai Mult, Dacă Aş Fi Avut Timp. B. Acum Mai Am Timp Să Merg La Magazin C. Am Să Plec
1)Desenati Un Cerc De Centeru O Si Raza R=3 Cm Si Punctele A,B,C,D,E,F Astefel Incaet OA=1 Cm,OB=5 Cm,OC=3 Cm,OD=4 Cm,OE=3 Cm Si OF=2 Cm. Stabiliti Care Dintre