RO Study
👤
Sabinapanfil76
Sabinapanfil76
01-03-2022
Matematică
a fost răspuns
25. Reconstituti
dau coroana!!
Răspuns :
Tudorsarma
Tudorsarma
01-03-2022
Răspuns:
b)
diamant=1
patrat=0
triunghi=3
romb=4
Explicație pas cu pas:
raspuns(egal)
310,344
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
.Intr-o Livada S-au Plantat 96 De Pruni Si Ciresi.Daca S-ar Mai Planta 24 De Ciresi,numarul Lor Ar Fi Egal Cu Cel Al Prunilor.Cati Pomi S-au Plantat Din Fiecare
Varsta Mea Este De 4 Ori Mai Mica Decit Varsta Unchiului Meu.Peste 20 De Ani Varsta Unchiului Meu Va Fi De 2 Mai Mare Decat Varsta Mea.Cati Ani Am Eu Acum?
Cu Ce Numar Natural Trebuie Adunata Diferenta Numerelor 356 Si 185 Pentru A Se Obtine Cel Mai Mic Numar De 3 Cifre Diferite Care Are Pe Locul Sutelor Cifra 3?
Buna...dupa Parerea Voastra Care Este Rolul Cinematografiei In Viata Unui Tanar ? ..eu Stiu Ca Ne Poate Deschide Interesul Pentru A Face Ceva Nou , Dar Nu Prea
Doua Bucati De Stofa Masoara Impreuna 192m.prima Bucata Este De 5 Ori Mai Mica Decat A Doua.din Bucata Mica Se Lucreaza Costume Folosindu-se 3m Pentru Un Costum
Demonstreaza Polisemia Cuvintului Timp Prin Minim Trei Enunturi)) Pliiz
Lungimile Muchiilor Unui Paralelipiped Dreptunghic Care Pleaca Dintr-un Varf Sunt Egale Cu 5 M, 7 M Si 13 M. Aflati Aria Totala Si Volumul Paralelipipedului.
Un Teren Dreptunghiular Poate Fi Impartit In 4 Parcele Patrate Cu Latura De 39m Lungime Fiecare.Aflati Perimetru Terenului.
Andrei Și Mihai Au Împreuna 48de Ani.andrei Este Mai Tânăr Decât Mihai Cu 4ani.cati Ani Are Fiecare?
TRANSCRIE CRECT TEXTUL : NU MAI PLOO, IE TIMP FRUMOS. IOANA SI ANDREIA AU LOAT RACHETELE SI DUAR DOO MINGI DE TENIS. - IEA SI GUMA , TEROG! - AM DE