RO Study
👤
Dimfrancesca73
Dimfrancesca73
28-02-2022
Limba română
a fost răspuns
.ex 9 dau coroana
....
Răspuns :
Holobrawlstars
Holobrawlstars
28-02-2022
Explicație:
Are sensul de sentiment
Answer Link
Maruneacdangheorghe
Maruneacdangheorghe
28-02-2022
Răspuns:
kzndhhndjjjdhhud e corect răspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Tradus In Romana Va Rog Frumos Pana La Ora9:00s-au Mâine
Traduceti Textul De La Tehe Are Several Rives In England..dar Ajutatima Rapid Si Urgent
Scrieți Toți Divizorii Numerelor De Mai Jos Sunt Divizor Comun Printre Aceștia Iar Numerele Sunt 12 16 20
7)Numeste Cea Mai Mica Unitate De Masura A Informatiei 8)Spune Care Este Cel Mai Folosit Dispozitiv De Stocare A Datelor le Puteț Face?(eu Am O Problema Cu TIC-
Știind Că A Este Miimea Nr 990000,iar B Este Triplul Lui A,afla Suma Numerelor A Și B.
Ce Se Întâmplă În Baltagul Vă Rog Frumos Am Nevoie De Ceva Pe Care Sa Il Retin . Un Material Nici Prea Lung Nici Prea Scurt , Dau Coroana . Am Nevoie Sa Stiu :
6 Va Rog Nu Stiu Sa-l Fac Macar Un Model
Comisul Ioniță Și Boierul: Caracterizare Directă( Câte 7 Trăsături La Amândoi ) Caracterizare Indirectă(câte 10 Trăsături La Amândoi) DAU COROANA !!!
La Un Magazin De Confecție Si Tricotaje S-au Primit Cămăși Si Tricouri ,după Cum Arată Tabelul.Completează Rubricile Rămase Liber In Tabel2 Afla Cate Cămăși Si
Calculati Masa Apei Care Trebuie Evaporata Din 250g Solutie De C%= 5% Pentru A Ajunge La O Concentratie De 25%Va Rog Este Urgent.