RO Study
👤
Albertandrei36086
Albertandrei36086
28-02-2022
Matematică
a fost răspuns
dau 20 puncte ajutați-mă!
Răspuns :
Tatianaandriesozix2f
Tatianaandriesozix2f
28-02-2022
Răspuns:
acesta este modul de calcul.
continuă cu restul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Treceti Verbul "spunând" La Constructie Pasiva, Va Rog Sa-mi Si Explicati, Nu Inteleg Cum Se Formeaza Constructia Pasiva Pentru Gerunziu
Se Consideră Funcțiile F: A→B, G:B-C. Să Se Arate Că: A) Dacă F Şi G Sunt Injective, Atunci Gof Este Injectivă; B) Dacă F Şi G Sunt Surjective, Atunci Gof Este
8. Pune Substantivele Din Paranteză La Forma Potrivită. În Camera (fată) Fină A (perdele) Incetişor In (adiere) Aroma (flori) *** Răzbate Lumina (soare) Văd Fru
Rezolva Exercițiile(le Găsești În Imagine)
Cuvântul Floare Este Folosit Cu Sens Figurat Tive În Enunțul A) Limba Română Este Însăși Floarea Sufletului Nostru;b) Am Cules O Floare Din Grădina;c)laptele Di
Activitate În Perechi. Folosiți Diferite Surse Şi Scrieți Câte Un Stat În Care Se Practică Predominant: Hinduismul = Creştinismul = Islamismul = •şintoismul = B
Proiectul Individual:Tema Proiectului: ,,Sincretismul Artelor"Obiectivul Proiectului: Sa Descriu Care Este Rolul Îmbinării Muzicii Cu Alte Arte;Descrie Domeniil
Calculaţi Calculaţi Media Aritmetică Şi Media Geometrică A Numerelor: A) 2√3-3 Şi 2√3+3; B)(√5 +√7) Si (√5-√7); C)(√n+p+ √n) Si (√n+p-√n), NpEN. (nota 9) Va Rog
Va Rog Toata Pagina DAU COROANAAAA
Copilul Zîmbește Mamei : Analiza Verbului Și Substantivului