RO Study
👤
Natalieripan
Natalieripan
27-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Ajutor va rog mult
Răspuns :
Beatrice106
Beatrice106
27-02-2022
Răspuns:
rezolvarea este in poza
sper ca te-am ajutat! ʕ •ᴥ•ʔ
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Cateva Intrebari Si Exercitii La Geografie : 1. Precizati Componentele Naturale Ale Limitei Dintre Asia Si Europa . 2. Enumerati Cele 3 Mari Unitati De Reli
1.Alcatuiti 2 Enunturi In Care Cuvantul ''prelung'' Sa Fie:adjectiv Si Adverb.2.Formuleaza Enunturi(2) In Care Cuvintele Identificate La Ex. 4 (adanca Si Rea)sa
Buna, Va Rog Sa Ma Ajutati. !!! Rapid Am Nevoie De Rezumatul La Boierul Si Pacala. Imi Trebuie Maine Pe 6.06.2014 >>> MS
Puteti Sa Ma Ajutati Cu Raspunsuri La Problema Asta ?? Corina A Citit O Carte Ce Contine 154 De Pagini In 7 Zile Consecutive . Începâand Din A Doua Zi Corina A
Va Rog Un Pic De Ajutor...ARI A Facut Timp De O Saptamina Suc De Mere.In Fiecare Zi A Facut Cu 3 Litri Mai Mult Decit In Ziua Precedenta.Daca Vineri A Facut 16
Buna Am Nevoie Urgent :1)Explica Intrebuintarea Punctului In Prima Strofa.Seceta A Ucis Orice Boala De Vant.Soarele S-a Topit Si A Curs Pe Pamant.A Ramas Cerul
Doua Numere Naturale Se Numesc Prime Intre Ele Daca.................................O Fractie Ordinara Se Numaeste Ireductibila Dac.............................
Calculeaza Caldura Specifica A Alamei Stiind Ca O Piesa De Alama Cu Masa De 200g, Incalzita De La 20 Grace Celsius La 16,4 Grade Celsius,absoarbe O Caldura De
Intr-o Ferma Sunt De 5 Ori Mai Multe Vaci Decat Oi . Daca Oile Sunt Cu 40 Mai Putine Decat Vacile , Afla Cate Vaci Sunt. Diferenta 40. Reprezinta Grafic
Vreau Si Eu Cel Mai Mic Numar De 5 Cifre Cu Cifra Sutelor 8