RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-02-2022
Matematică
a fost răspuns
vă rog ajutați ma dau coroana și inima si stele
Răspuns :
Lolpopi
Lolpopi
27-02-2022
asta la punctu a,b,cultimu ex
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Sa Imi Spuneti Etapele Prin Care Se Face Mierea De Albina ?
1 . Ouvre Les Parenthese Et Mets Les Verbes Au Futur :Je (etre) Pret Dans Une Minute. On (mettre) Un Quart D Heure Jusqu Au Theatre . Papa Nous ( Conduire ) En
Make Predictions For Your Country In The Future .How Do You Think Transports , The Enviroment ,people , Conditions , Working ,and Standards Of Living Will Cha
Aflati Numerele Naturale X,y,z. Ele sunt Direct Propotionale Cu Primele 3 Numere Naturale Prime Si :x.y+y.z-2.x.z=z
Puteti Sa Ma Ajutati Sa-mi Alcatui Niste Propozitii Cu "Numai /nu Mai " Demult/de Mult Odata/O Data Altadata/alta Data
Pe Laturile DO Si DN A Triunghiului DON Se Iau Punctele L Si F,astfel Incat LFIION.Daca DL 15cm ,LO 9cm, LF 2cm ,aflati ON.
85% Din Elevii Unei Scoli Participa La O Manifestare Sportiva.Cati Elevi Are Scoala Daca La Manifestarea Sportiva Au Participat 1700 De Elevi?
Compunere Despre Orasul Meu Preferat
Salut Am Nevoie De Niste Poezii Despre Fizica Si Bancuri Legate De Fizica,mersi...:)
Un cub Omogen Poate Fi Deplasat La O Distanta, Multiplu Intreg Al Muchiei, Pe Un Drum orizontal, In Doua Moduri: 1. prin alunecare, Coeficientul De Frecare Fiin