👤
Navy50
a fost răspuns

salut, am nevoie de ajutor la acest exercițiu. ofer puncte și coroana.

Alcatuieste o narațiune care s ar putea petrece în peisajul descris în acest tablou, inserand o secvența de dialog și una de descrieri. ​

Salut Am Nevoie De Ajutor La Acest Exercițiu Ofer Puncte Și Coroana Alcatuieste O Narațiune Care S Ar Putea Petrece În Peisajul Descris În Acest Tablou Inserand class=

Răspuns :

Răspuns:

Salut!

Era o seara frumoasa de iarnă. Fulgii de zăpadă străluceau ca stele. Zăpada ca o petala de trandafiri alb. Copacii cei albi ca niște ființe extraordinare din poveștile de dragoste.

Astăzi este 13 februarie. M-am pregatit sa merg cu colegul meu de banca, Simon, la parcul din apropierea lacului sa vedem pestii cei albaștri ca apă Oceanului Pacific. Am ieșiți afara și l-am văzut pe Simon și mi-a zis:

-Buna seara, Prințesa.

- Buna seara, cavalere.

Mereu ne plăcea ne punem porecle de acest fel. Mergând cu el am ajuns și am vazut cum copii patinau pe lacul înghețat ca o fereastră cât pe ce fie sparta.

Era ora 23:45

Simon a zis ca o vină imediat. Am decis patinez pe lac. Simon a zis vin după el cu ochii în închiși. Neștiind unde ma duce mi-a zis pe unde merg.

Ora 00:00

Mi-am deschis și l-am văzut pe Simon cu un buchet de flori albe și o ciocolata cu vanilie

Într-o voce caldă mi-a spus:

-Happy Valentine's day, Prințesa mea.

Șocată, am inceput sa planga, lacrimile mele erau ca niște diamante prețioase.

Într-o voce subțire și tremurata am zis:

- Și tie... Cavalere.

Și ne-am săturat în lumina lunii și lumea se uita la noii cum eram fericiți.

Sper ca te-am ajutat!