RO Study
👤
Alyalina2008
Alyalina2008
25-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie cat mai repede posibil.
Răspuns :
Luciapascu
Luciapascu
26-02-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Aranjaţi În Ordine Logică Cuvintele: Fructificare, Cantitate Mică De Radiație Solară, Plante Cu Flori Viu Colorate, Scurte, Insecte Polenizatoare
14 Încercuiește Literele Corespunzătoare Răspunsului Corect 14 Încercuiește Literele Corespunzătoare Răspunsurilor Corecte A Figura De Stil Din Versul Și Dulcea
Ex.4 Va Rog Frumos,e Urgent!
1. Imagine You Had A Machine Like The One In The story. If You Could Eliminate One Problem In The world, What Would It Be? Why? 2. If You Could Use The Machin
Buna Ma Numec Anuta Si Am 4 Ani Si O Sa Fac 5 In Aprile.locuiec In Brasov In Piata Sfatului In Blocul De Langa Mc La Etajul 1 Apaltamenutul De Langa Lift.va Ate
9. Precizează Modul De Formare A Cuvintelor: „brumărie", „meu", „păhăruţ", „aminte".Va Rog Frumos!
Mama A Pregătit 35 De Kg De Zacuscă Pe Care Vrea Să O Pună În Borcane De 1 Kg, 500 G, 250 G. Numărul Borcanelor De 500 G Este Mai Mare Cu 29 Mai Mare Față De N
Rezumatul Cărții Cismigiu & Comp Pe Capitole (cartea Are 15 Capitole)
Probleme. 6 Puncte Subiectul Al II-lea 20 De Puncte Scrie Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Mesajullo Semnificație A Textului Seara Rurală
De Alcatuit Un Textde Prima Zi De Primavara Si Sa Aiba Cel Putin Trei Siruri Sinonimice