RO Study
👤
Oselinscaiai
Oselinscaiai
25-02-2022
Matematică
a fost răspuns
Stefeta de calcul oral 428:2
Răspuns :
Mama80
Mama80
25-02-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
428:2=214
Answer Link
Simonamarc73
Simonamarc73
25-02-2022
428:2=214
Sper ca te an ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe O Masa Se Afla De 6 Ori Mai Multe Pere Decat Mere . Dupa Ce Se Mananca 9 Pere Si 4 Mere , Pe Masa Raman De 9 Ori Mai Multe Pere D
Cum Sa Format Cuv Singurel
Mai Multi Copii Au O Suma De Bani.In Prima Zi Cheltuiesc 20%din Sumă , A Doua Zi 1pe2din Rest Si Le Mai Rămân 560lei.a)Cați Lei Au Avut Initial?e Usuara Da Fac
Realizeaza Expansiunea : "Era Candva Plin De Paduri , Defrisate Fara Mila Spre A Face Loc Campiei." Expansiunea La "spre A Face Loc" . Multumesc Anticipat ! :o3
Alcatuieste Doua Enunturi In Care Sa Se Refere La Momentele In Care Este Folosit Sigiliu
Diferenta Dintre Doua Numere Este De 5 Ori Mai Mica Decat Suma Lor,care Este 895.Afla Numerele!Suma A Trei Numere Este 716.Primul Este Cu 59 Mai Mare Decat Un S
Imi Puteti Gasi Un Referat Despre Importanta Si Utilizarile Oxizilor? Multumesc Frumos!
Aria Unui Triunghi Echilateral Este [tex] 4\sqrt{3} [/tex] Cm. Perimetrul Triunghiul Este Egal Cu ?
Cati Metri De Cablu Tv S-au Folosit Intre Localitatile A Si B Stiiind Ca S-au Intrebuintat 165 De Bucati De Cablu A 100 De Metri Vreau Si Eu Rezolvarea Va Rog !
Imi Spuneti Si Mie Figurile De Stil Din Poezia Miezul Iernii De Vasile Alecsandri ?