RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-02-2022
Limba română
a fost răspuns
că rog dau coroana !
Răspuns :
Eneacsu123
Eneacsu123
25-02-2022
Răspuns:
noi-plural
eu-singular
ei-plural
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dau Două Numere. Primul Număr Este De 5 Ori Mai Mare Decât Al Doilea. Să Se Determine Numerele, Ştiind Că Diferenţa Lor Este 84. DAU COROANA PROMIT DACA IMI
Sa Se Arate Ca F:R->R, F(x)=x+e^-x. Sa Se Demonstreze Ca Functia F Este Descrescatoare Pe (-infinit;0) Si Crescatoare Pe (0, +infinit); Sa Se Gaseasca Minimu
6.Alcătuiți Propoziţii După Următoarele Scheme: S P C S V P P CA V S Adj C C SS P S VS
Două Veveriţe Au Mâncat Împreună 16 Nuci. Una A Mâncat Cu 4 Mai Puţin Decât Cealaltă. Câte Nuci A Mâncat Fiecare Dau Coroana Dar Sa Fie Prin Metoda Grafica Vă R
2 Subliniază Adjectivele Care Sunt Adjuncți În Enunt File De Mai Jos.a. Narcisele Albe Şi Delicate Sunt Admirate De Alexia. B. Văd În Cuibul Vechi De La Streași
EX 3 Punctele C), D), E), F)Dau Inima, Coroana Și 80 De Puncte Pentru Cel Mai Bun Răspuns.Mulțumesc!
EX 3 Doar Punctele C), D), E) Și F).Dau Inima, Coroana Și 80 De Puncte Pentru Cel Mai Bun Răspuns, Va Rog Sa Nu Vă Bateți Joc!Mulțumesc!
3.Complete The Following Sentences With To Or For To Introduce Purpose. 1. We Went To The Park Relax2. This Knife Is Cutting Grapefruit. 3. We Stop
13 Completează Fişa De Identitate A Profesorului Miroiu. Materia/materiile Predate Ce Spune Domnişoara Cucu Despre Personaj Ce Trăsături Ale Personajului Sunt P
6 Află Ce Vârstă Are Fiecare Membru Al Familiei Lui Mircea. Peste 16 Ani, Voi Avea 58 De Ani. Tatăl Meu Este Mai În Vârstă Decât Mine Cu 33 De Ani. Reprezentări