RO Study
👤
Youreasimp570
Youreasimp570
24-02-2022
Limba română
a fost răspuns
ajutor!!!!!!!! pls dau coroana
Răspuns :
Exeandreea
Exeandreea
24-02-2022
Răspuns:
Sper ca te am ajutat, spor la teme!
Explicație:
..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pareri Despre Viteza.
Ce Volum De Apa Trebuie Adaugat La 40 Cm Cubi Solutie De Acid Sulfuric De Concentratie 98 % Si Densitate 1,84 Grame Pe Cm Cub Pt. A Obtine O Alta Solutie De Con
Determinati Q Rational Pentru 8q[(sqrt)3-q^2]=1-4(sqrt)3
Am Nevoie De : definitia Intensitatea Curentului , Unitatea De Masura Si Definitia Amperului , Tensiunea , Legea Lui Ohm Pt. O Portiune De Circuit Si Legea Lui
Salut! Spuneti-mi Si Mie 4 Proverbe Despre Harnicie Si Despre Lene ( In Total) :D
Cine Imi Poate Termina Propozitia: have You Decided What Tricks To Play On April Fools Day... A) Just B)soon C)yet D)still E) Anymo
Sa Se Afiseze Toti Termenii Sirului Lui Fibonacci Mai Mici Decat Un Nr Natural N Introdus De La TastaturaPS:vreau Algoritmul ( Ca Si In Clasa A9-a)
Trei Copii Parcurg Distanta Dintre Scoala Si Biblioteca . Cand Primul Ajunge La Biblioteca , al Doilea Este La Jumatatea Drumului , Iar Al Treilea La O Patrime
Cate Molecule Contin 250 Cm Cubi H2S Gazos,la Presiunea De 380 Mm Hg Si Temperatura De 127 Grade C
Prezinta 2 Consecinte Ale Utilizarii Cratimei In Versul Ce-or Fi-nsemnand,ce Vor-nu Stie Nime?