RO Study
👤
Seninstefana
Seninstefana
29-05-2015
Limba română
a fost răspuns
Sens opus pt astâmpărate
Răspuns :
Timeeapetrut
Timeeapetrut
29-05-2015
Astamparat - Neastamparat
Answer Link
Maravelaluigi
Maravelaluigi
29-05-2015
neastamparate sau obraznice
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Victor Si Stefan Au Impreuna 81 De Lei. Stefan Are De 8 Ori Mai Putini Lei Decit Victor. Citi Lei Are Fiecare? Multumesc
Scrieti-mi Si Mie O Poezie De 2-3-4 Strofe Despre Natura, Va Rog.
1.Justifica Faptul Ca Temperatura Indicata De La Un Termometru Trebuie Citita Dupa Un Anumit Interval De Timp De La Aducerea Lui In Contact Cu Corpul A Carui Te
A) Care Este Cel Mai Mic Numar De Portocale Care Se Poate Imparti In Mod Egal La 3 , La 4 Sau La 5 Copii? B) Acelasi Numar De Portocale Se Poate Imparti In Mod
Ferigele Sint Plante Decorative Prin Frunzele Sale ,care Formeaza O Tufa Bogata . Ele Cresc Frumos In Locurile Luminate,insa Neaparat Trebuie Evitata Expunerea
Descrieti in 4-5 Enunturi Caracteristicile Operei Lirice Avind Ca Reper Poezia ''Dorinta'' De M.Eminescu.
Explicati Referindu-va La Regula Urmatoarele Cuvinte:vino-n; Singuri-singurei; Inginane-vor; S-o..
Salut Puteti Sa Ma Ajutati La L.engleza Scrie 7-8 Prop Care Este Fovouritul Tau Mijloc De Transport In Engleza Va Rog .Repede.....Multumesk
Un Gospodar Are Oi Si Pasari.Stabiliti Cate Oi Si Pasari Sunt Daca Acestea Au Impreuna 33 De Capete Si 92 De Picioare.
Ajutati-ma Si Pe Mine Va Rooog. Prezinta Semnificatia Versurilor In 3-5 Randuri :"Zau Ca-mi Vine Sa-mi Las Balta/Toate Interesele"