RO Study
👤
Cercelrebeca410
Cercelrebeca410
24-02-2022
Matematică
a fost răspuns
DAUUUU COROANAAAA! Urgent!
Răspuns :
Catalinmariusvasile2
Catalinmariusvasile2
24-02-2022
Răspuns:
nu sunt la fel
Explicație pas cu pas:
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Coroana + Multumesc + 5 STELE!!! 1. 3000 Ani = ........ Milenii , 24 Luni = ......... Ani 2. Efectueaza: 8m + ...... M = 1 Dam , 890hl + 340hl = ............ Kl
Cine Ma Poate Ajuta Sa Fac O Compunere Despre Cum Ne-am Petrecut Vacanta De Vara In Limba Engleza..plizz...va Rog Ajutatima..
Determinati Numarul A Din Egalitatea : 68-4x[150-3x(a-5):3]:10=20 Va Rog Mai Repede! Am Nevoie Urgent! Dau Coronita !
Elena Are De Rezolvat În Vacanta De Primăvară 121 De Probleme. În Prima Zi Rezolva Cu 15 Mai Multe Decât În A 2 A Zi, În A 2 A Zi Rezolva Cu 19 Mai Puține Decâ
Să Îți Testăm Memoria! Trei Reguli Pentru Întocmirea Unui Rezumat Sunt: Vă Rog Ajutați-mă Dau Coroană!!!
Ana Si Ioana Au Aceeasi Suma De Bani.Ana Cheltuieste O Treime Din Suma Sa, Iar Ioana O Cincime Din Suma Sa Si Constata Ca A Cheltuit Cu 20 De Lei Mai Putin Deca
Identifica In Text Numerale Si Precizeaza Functia Lor Sintactica : Douazeci , Cinci , O Suta ( ,, Pentru Că I.am Numărat Până La O Suta " , " Mama-sa Deschise L
Trei Mancaruri Sarate. Trei Mancaruri Dulci. Trei Mancaruri Amare. Trei Mancaruri Acre.
Un Vanzator Vinde O Cantitate De Mere La 3 Cumparatori. Primul Cumpara Jumatate Si Inca Jumatate De Kg. Al Doilea Jumatate Din Ce A Ramas Plus Inca O Jumatate D
Am Nevoie Sa Ma Ajute Cineva La Niste Exerciti La Matematica Pentru Clasa AVa